Kontakta Gumboda Kapell

Hur du vill nå oss bestämmer du – välj det alternativ nedan som passar dig bäst! Vi hjälper dig med frågor kring allt från produktinformation, betalning och leveransalternativ till att lägga en beställning direkt.

Chatta med oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontaktformulär
Returpolicy

För oss är det viktigt att du är nöjd med ditt köp, du har därför 14 dagars öppet köp (ångerrätt) från det datum du mottager varorna. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att varan fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av varorna som beror på en hantering utöver vad som krävs för att kunna fastställa varans art, egenskaper och funktion.

Betalningsalternativ

Gumboda Kapell använder sig utav Klarna Checkout, som är en helhetslösning som strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att handla online. Om man har betalat med Klarna tidigare så fylls kassan i automatiskt och den föreslår ett betalsätt baserat på dina preferenser, vilket möjliggör för dig att genomföra köpet med bara ett klick.

Du kan betala med faktura, delbetalning och konto, Klarna Direkt samt kort och bank. Läs gärna mer Klarna Checkout.

Lagrar ni betalningsuppgifter?

Gumboda Kapell varken tar emot eller lagrar några betalningsuppgifter. Alla transaktioner hanteras direkt av Klarna, vår betalningsleverantör. Dina kreditkortsuppgifter skickas direkt till banken och kan inte läsas eller hämtas av någon annan än din bank.

Företagsinformation

Gumbodakapell Handelsbolaget

Gamla Kågevägen 4 934 32 Kåge
Org.nr: 969791-4647

0910-211008